Nieuws

08 Januari 2023

Inmiddels zijn we al weer een week onderweg met onze webshop van Voorbereid op brand en hebben we inmiddels onze eerste klanten mogen ontvangen op de website en de eerste bestellingen mogen verzenden. Ook u bent van harte welkom om eens rond te kijken en tot en met 31 Januari 2023, te profiteren van onze openingskortingen op het gehele assortiment van Voorbereid op Brand!!

27 December 2022

Lancering webshop Voorbereid op Brand..

Vanaf 01 januari 2023 is het eindelijk zo ver, op die dag starten wij met de verkoop van o.a. brandblussers, vluchtladders en blusdekens maar ook van, en dat is zeker geen overbodige luxe, rookmelders van verschillende merken al dan koppelbaar en met een app voor op de smartphone of tablet of gewoon de normale rookmelders met een batterij. Wist u trouwens dat rookmelders per 01 juli 2022 verplicht is in iedere woning met verblijfsfunctie? Minimaal 1 per bouwlaag wel te verstaan… Vanaf 01 januari 2023 bij ons verkrijgbaar via de webshop van Voorbereid op Brand.

Mocht u nog vragen hebben of een offerte willen dan kunt u altijd 24/7 contact met ons opnemen via ons contactformulier.

11 April 2022

Binnenkort starten wij met de verkoop van o.a. brandblussers, vluchtladders en blusdekens maar ook van, en dat is zeker geen overbodige luxe, rookmelders van verschillende merken al dan niet koppelbaar en met een app voor op de smartphone of tablet of gewoon de normale rookmelders met een batterij. Wist u trouwens dat rookmelders per 01 juli 2022 verplicht is in iedere woning met verblijfsfunctie? Minimaal 1 per bouwlaag wel te verstaan… Binnenkort bij ons verkrijgbaar via de webshop.

02 December 2017

Onlangs hebben wij ons nieuwe aanwinst in gebruik mogen nemen in de vorm van een nieuw vervoer middel, te weten een Fiat Doblo Cargo SX 2.0 JTD 16V 135 pk. Zo hopen dat wij u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn voor uw opdrachten.

De bestickering en belettering is verzorgt door Viking Reclame uit Hippolytushoef.

02 Maart 2016

Van Hest Safety is nu ook te vinden op Facebook.

Klik HIER om naar de Facebook pagina te gaan van Van Hest Safety.

Mocht u nog vragen hebben over een van onze diensten of een offerte willen dan kunt u altijd 24/7 contact met ons opnemen via ons contactformulier.